Inici Actualitat Autocar des de Taradell per assistir a la manifestació de Barcelona en...

Autocar des de Taradell per assistir a la manifestació de Barcelona en suport als presos polítics

0
COMPARTIR

L’Assemblea de Taradell organitza per aquest dissabte un autocar per assistir a la manifestació que es farà a Barcelona en suport als presos polítics. Com és habitual els tiquets es poden comprar a Can Vilaró al preu de 10 euros.

La sortida tindrà lloc a 2/4 de 3 de la tarda des de la Plaça 1 d’Octubre (aparcament de la Carpa). La manifestació serà a les 5 de la tarda a la Gran Via de les Corts Catalanes, en els trams entre Plaça Espanya i Plaça Universitat, sota el lema ‘L’autodeterminació no és delicte’.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments