Inici Actualitat Xocolatada solidària divendres del Xocolater de Taradell amb motiu del dia internacional...

Xocolatada solidària divendres del Xocolater de Taradell amb motiu del dia internacional del càncer infantil

0
COMPARTIR

Aquest divendres es commemora el Dia internacional del càncer infantil. Per aquest motiu, el Xocolater de Taradell se suma a les iniciatives arreu de Catalunya per recollir diners per a la investigació i recerca. Així, durant tot el divendres (de 8h a 20h) vendrà petits tastets de xocolata al preu d’1 euro i mig a la seva botiga.

Tots els diners recaptats amb la venda es destinaran a l’Hospital de Sant Joan de Déu per a la recerca i investigació per combatre el càncer infantil. Sota el lema ‘Taca’t pel càncer infantil’, la iniciativa, impulsada per un grup d’associacions de famílies de pacients de l’Hospitat Sant Joan de Déu, celebra la seva segona edició. L’any passat es van organitzar 319 xocolatades i es van aconseguir 158.300 euros per a la recerca.

Es calcula que a Catalunya cada any es diagnostiquen uns 200 casos entre els infants, la majoria són leucèmies. Actualment un 20% de nens amb càncer no superen la malaltia i el 80% es curen però a vegades amb seqüeles importants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments