Inici Actualitat La UD Taradell perd injustament contra el Voltregà

La UD Taradell perd injustament contra el Voltregà

0
COMPARTIR

Derrota totalment injusta del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la Roureda en el partit contra el Voltregà. Els taradellencs van aixecar un 0 a 2 en contra i van acabar perdent per un gol en temps de descompte, després d’haver merescut guanyar.

La primera meitat va ser molt igualada i entretinguda amb dos equips de la part alta de la classificació. Poques ocasions clares, només mencionar un parell de xuts des de la frontal, un per cada equip. El segon temps en canvi va tenir molta emoció. Només començar els visitants s’avançaven en rematar un córner en el primer minut. Aquest gol va afectar molt als locals, ja que cinc minuts després en un contraatac el Voltregà feia el 0 a 2.

El Taradell no es va refer fins que va arribar el gol que escurçava diferències. Al minut 57 una falta llunyana picada per Pau la rematava Font al fons de la xarxa. Deu minuts després en una acció idèntica, el porter visitant amb una gran aturada va evitar l’empat. Però al minut 71 Canó posava l’empat a 2 rematant de cap una centrada de Marçal.

A partir d’aquí van arribar els millors minuts taradellencs que van buscar el tercer gol. Primer Marçal de falta va posar a prova el porter i, tot seguit, el mateix jugador finalitzava amb xut ras una bona jugada taradellenca que va fregar el gol. Però en temps de descompte en una pilotada llarga del porter, la bola va acabar als peus d’un davanter que va marcar de vaselina, posant el 2 a 3 definitiu.

Derrota que allunya el Taradell dels dos primers llocs i es queda amb 40 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments