Inici Actualitat La CUP presenta a Taradell la campanya ‘Alcem-nos’ contra la repressió

La CUP presenta a Taradell la campanya ‘Alcem-nos’ contra la repressió

0
COMPARTIR

La CUP i diverses organitzacions de l’Esquerra Independentista van presentar aquest divendres a la nit a Taradell la campanya ‘Alcem-nos’. L’acte, que es va fer a la sala del mig del Centre cultural Costa i Font, va comptar amb mare de l’exdiputada de la CUP, Anna Gabriel, que va advocar per la resistència i la persistència des de la unitat, i la diputada al Parlament de Catalunya per la CUP, Maria Sirvent.

La campanya engegada en vistes a l’inici del judici contra l’1-O pretén posar en evidència la repressió de l’Estat espanyol i proclama una mobilització constant al carrer i la desobediència civil. Al llarg de l’acte van parlar representants de SOS Menjadors escolars, del sindicat COS (Coordinadora Obrera Sindical), membres d’Arran, i algunes persones detingudes i represaliades, com el regidor a l’Ajuntament de Vic, Joan Coma.

També es van projectar uns breus vídeos de Tamara Carrasco (membre dels CDR) acusada de terrorisme, del raper Valtonyc i d’Adrià Carrasco (membre dels CDR), exiliats a Bèlgica.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments