Inici Actualitat Ja es poden presentar obres a la 17a edició del Premi literari...

Ja es poden presentar obres a la 17a edició del Premi literari Solstici de Taradell

0
COMPARTIR
Foto: Ajuntament Taradell

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font ja ha fet públiques les bases per participar a la 17a edició del Premi literari Solstici. Les obres es poden presentar fins el 23 d’abril. Hi ha dues categories: una per a adults a partir de 16 anys i una d’infantil fins a 12 anys (Premi Jordi Capell).

En la categoria d’adults, es podrà optar a un premi de 400 euros als primers premis de prosa i poesia, i de 250 euros als segons. En categoria infantil els premis seran un lot de llibres. L’acte de lliurament dels premis serà el 15 de juny a les 12 del migdia a la mateixa Biblioteca. Aquí podeu consultar les bases.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments