Inici Actualitat Taradell inicia el 2019 amb una baixada important de l’atur

Taradell inicia el 2019 amb una baixada important de l’atur

0
COMPARTIR

Davallada important de la taxa d’atur a Taradell durant el mes de gener de 2019. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el gener de 2019 ha registrat un total de 224 persones sense feina. És a dir, 11 persones menys les registrades a finals del 2018. Fa un any, a Taradell hi havia 243 taradellencs en situació d’atur.

Pel que fa a Osona, la xifra d’atur, en canvi, també ha baixat. Aquest mes de gener es va tancar amb 7.534 osonencs sense feina. És a dir, 81 persones menys que al mes de desembre. Fa un any n’hi havia 7.912.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments