Inici Actualitat El CP Taradell tanca la primera volta en posicions d’ascens a l’Ok...

El CP Taradell tanca la primera volta en posicions d’ascens a l’Ok Lliga

0
COMPARTIR

Empat del Club Patí Taradell aquest dissabte al vespre al pavelló del Pujoló davant del filial del Liceo de la Corunya. Els taradellencs, però, es consoliden en la segona posició després d’acabar la primera volta a l’Ok Lliga Plata. Una posició que donaria l’ascens a l’Ok Lliga.

Partit difícil davant dels gallecs que a la meitat del primer temps es van posar per davant en el marcador. El CP Taradell, però, va tenir una gran reacció abans del descans. En un minut va marcar dos gols. A falta de sis minuts Xavier Soler va fer l’empat a 1, i tot seguit el mateix jugador va posar el 2 a 1. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part, es va mantenir la igualtat, però només es va veure un gol. Els visitants van empatar a 14 minuts pel final. I el 2 a 2 ja no es va moure de l’electrònic. Un empat que manté segon al CP Taradell amb 25 punts en 13 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments