Inici Actualitat Tres gols de Marçal Sala donen el triomf a la UD Taradell...

Tres gols de Marçal Sala donen el triomf a la UD Taradell al camp del Tona B

0
COMPARTIR

Important victòria del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a tarda al camp del Tona B. Els taradellencs, amb una gran segona part, s’han endut els tres punts, gràcies a tres gols del davanter Marçal Sala, que és el màxim golejador del grup 5è de Tercera Catalana.

El primer gol del partit va ser matiner. Al minut 13 Marça Sala va avançar els taradellencs al marcador. Sense massa patiments, el Taradell va poder mantenir el resultat, malgrat els intents del Tona i algun error taradellenc. Amb 0 a 1 es va arribar al descans. A la segona part va arribar la millor versió del Taradell, que va sentenciar el partit amb 3 minuts. Passat el primer quart d’hora, Marçal Sala va fer el 0 a 2 i poc després el tercer gol, que va deixar el partit vist per a sentència.

El Taradell puja fins a la quarta posició i ja suma 40 punts després de 20 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments