Inici Actualitat Participació de jugadors del TT Mont-rodon al Torneig de dobles TTI

Participació de jugadors del TT Mont-rodon al Torneig de dobles TTI

0
COMPARTIR
Tres jugadors del TT Mont-rodon van participar dissabte passat al Torneig de Dobles TTI que es va disputar al Pavelló de Can Delfí d’Arbúcies. Oriol Anfruns i Werner Howad van aconseguir la quarta posició d’un grup de 6 parelles, mentre que Jordi Forcada feia parella amb Xavier Riera (CTT Arbúcies) i van quedar en cinquena posició de grup. Ja a la fase final, els primers van aconseguir acabar en vuitena posició, mentre que els darrers van finalitzar en onzena posició de 12 parelles participants dels diferents clubs de la Lliga Intercomarcal.
Aquest cap de setmana es reprèn la 2a fase de la Lliga Intercomarcal on el TT Mont-rodon jugarà per les posicion del 7 al 12, partint de la vuitena posició. Per començar es juga a la pista del TT Torelló A aquest divendres el vespre.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments