Inici Actualitat Crítica de cinema: ‘La favorita’

Crítica de cinema: ‘La favorita’

0
COMPARTIR

Títol: La favorita

Direcció: Yorgos Lanthimos

Guió: Deborah Davis i Tony McNamara

Intèrprets: Oliva Coman, Emma Stone, Rachel Weisz, Nicholas Hoult, Joe Alwyn, James Smith, Mark Gatiss, Jenny Rainsford, Tim Ingall, Basil Eidenbenz, Timothy Innes, Jack Veal, James Melville, Hannah Morley, John Locke

Fotografia: Robbie Ryan

Gènere: Drama i Comèdia negra

Durada: 121 minuts

Sinopsi: Inicis del segle XVIII. Anglaterra està en guerra contra França. Una reina debilitada, Anne (Olivia Colman), ocupa el tron, mentre la seva amiga Lady Sarah (Rachel Weisz) governa a la pràctica el país en el seu lloc, a causa del precari estat de salut i el caràcter inestable de la monarca. Quan una nova serventa, Abigail (Emma Stone), apareix a palau, el seu encant sedueix a Sarah. Aquesta ajuda a Abigail, que veu una oportunitat per tronar a les seves arrels aristocràtiques. Com que la política ocupa gran part del temps de Sarah, Abigail comença a acompanyar amb més freqüència a la reina.

Tràiler:

VALORACIÓ GLOBAL
Argument
7
Direcció
7
Fotografia
8
Banda sonora
8
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments