Inici Actualitat La UD Taradell es retroba amb una victòria treballada davant del Seva

La UD Taradell es retroba amb una victòria treballada davant del Seva

0
COMPARTIR

Nou triomf del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la Roureda davant del Seva. Després de dos empats, els taradellencs van haver de patir per sumar els tres punts.

La primera part taradellenca va ser per oblidar. El Taradell va jugar amb poca intensitat i va ser pitjor que el Seva. Els visitants, més intensos, van avisar al minut 7 amb un xut innocent al lateral de la xarxa. Marçal, pel Taradell, al minut 14 va intentar-ho engaltant una pilota que va anar massa amunt. Al 20 la més clara del Taradell. Jugada per l’esquerra que acaba amb Marçal avançant-se al porter i centrant enrere perquè Ignasi rematés molt forçat a fora. Res més a destacar al primer temps.

A la represa, el Taradell va estar millor. Al minut 50 Oller arribant per l’esquerra xutava massa creuat. Al 53 contraatac del Seva amb un xut des de la frontal que va obligar a la intervenció de Nil enviant la pilota a córner. I al minut 56 va arribar l’1 a 0. Pilota llarga a l’esquena de la defensa que caça Marçal i avançant-se al porter toca la bola enviant-la al fons de la xarxa.

Tot seguit, en una falta servida per Pau va arribar un gol anul·lat al Taradell i que va deixar molts dubtes. Canó va pentinar la pilota amb el cap que va caure davant de Font que rematava a plaer. L’àrbitre però el va invalidar. El 2 a 0 no es va fer esperar. En la millor jugada del partit, triangulació taradellenca que acaba amb una passada profunda per Ignasi que cedeix horitzontalment a l’arribada d’Oller que envia la pilota al fons de la xarxa.

Semblava el partit sentenciat, però el Seva va trobar el gol en una acció ràpida al minut 68. I això va posar emoció. Els visitants van tenir la millor ocasió per empatar al minut 80 quan arribant per l’esquerra i driblant Nil, l’autor del gol visitant va enviar la pilota al lateral de la xarxa. El Taradell també va poder marcar al minut 85. Canó va retallar a dins l’àrea i el seu xut amb l’esquerra va sortir fregant el pal.

Al final triomf del Taradell que suma 37 punts en 19 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments