Inici Actualitat Derrota del TT Mont-rodon a casa contra el Sant Vicenç-Borgonyà

Derrota del TT Mont-rodon a casa contra el Sant Vicenç-Borgonyà

0
COMPARTIR
Derrota clara del TT Mont-rodon davant el líder de la classificació, el TT Sant Vicenç-Borgonyà, per 1 a 6. Els visitants no van donar gaires opcions a l’equip taradellenc tot i poder guanyar alguns sets, però sense tenir en cap moment oportunitat de lluitar algun partit. Només el partit de dobles es va poder guanyar per abandonament de l’equip rival. Van jugar: Jordi Forcada (0,5) Oriol Anfruns (0,5) i Guillem Riera.

El TT Mont-rodon acaba la primera fase de la Lliga Intercomarcal en la vuitena posició amb 17 punts. Aquest cap de setmana hi haurà el tradicional Torneig de Dobles TTI que es disputarà a Arbúcies, i la lliga tornarà a començar el dissabte dia 2 de febrer.

A la segona fase de la lliga, els taradellencs jugaran al Grup B juntament amb el CTT Sant Quirze Safaja, el TT Torelló A, el TT Torelló B, el CTT Moianès i el CTT Tona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments