Inici Actualitat El taradellenc Marçal Cedó entra com a integrant de la Cobla Genisenca

El taradellenc Marçal Cedó entra com a integrant de la Cobla Genisenca

0
COMPARTIR

El taradellenc Marçal Cedó va debutar aquest cap de setmana com a integrant de la Cobla Genisenca de Taradell. Cedó passarà a ser el trombonista de la Cobla que tindrà dos taradellencs entre els seus músics. Fins ara, només hi havia en Ramon Pey.

I és que feia molts anys que la Genisenca no tenia dos taradellencs entre els seus integrants des que hi havia estat l’Arnau Sala, que n’havia format part durant set anys. La Cobla va ser fundada per Joan Tuneu el 26 de març de 1950, quan va debutar amb una audició de sardanes a Santa Eugènia de Berga.

El debut el va fer durant la Festa Major d’hivern de Taradell al Centre cultural Costa i Font amb la interpretació del Ball del Ciri.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments