Inici Actualitat La pluja marca el dia central de la Festa Major d’hivern de...

La pluja marca el dia central de la Festa Major d’hivern de Taradell

0
COMPARTIR

La pluja va fer la guitza aquest diumenge a la Festa Major d’hivern de Taradell. No va afectar massa a la xocolatada, però sí a la cercavila de gegants i al Ball del Ciri que es van haver de fer al Centre cultural Costa i Font.

La xocolatada matinal es va fer al carrer Sant Sebastià, aprofitant un garatge. Els taradellencs podien anar a buscar xocolata desfeta i coca, tal com és tradicional.

Però, com que plovia, la resta d’activitats es van traslladar al Centre cultural Costa i Font. Els pabordes que interpretaven el Ball del Ciri van fer el camí amb la comitiva fins a l’Església Sant Genís sota una fina pluja. A l’església van fer l’ofrena a la capella de Sant Sebastià i van assistir a la missa. Al migdia al Centre cultural Costa i Font, els gegants van animar el públic i, tot seguit, es va interpretar el ball del Ciri i els grups infantils de l’Esbart Sant Genís van oferir balls tradicionals. A continuació, podeu veure una galeria d’imatges:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments