Inici Actualitat Nou triomf del CP Taradell a la pista de l’Arenys de Munt...

Nou triomf del CP Taradell a la pista de l’Arenys de Munt que es situa segon a l’Ok Lliga Plata

0
COMPARTIR

Continua la ratxa de victòries del CP Taradell, que es consolida a la part alta de l’Ok Lliga Plata. Els taradellencs han guanyat aquest diumenge al migdia a la pista de l’Arenys de Munt per 2 gols a 4.

Al primer temps hi ha hagut molta igualtat entre els dos equips. Els locals, a falta de poc més de 7 minuts, han tingut l’ocasió més clara per avançar-se en una falta directa i després d’una blava a Marc Soler. Però amb empat a zero s’ha arribat al descans.

Als quatre minuts de la represa, Genís Pou ha avançat al CP Taradell. Però, a l’equador del segon temps els locals han posat l’empat a 1 al marcador. I pocs segons després, han fet el 2 a 1 complicant molt el partit. La remuntada ha arribat als tres últims minuts. Primer Genís Pou ha fet l’empat a 2. I un minut després el mateix jugador ha fet el seu tercer gol particular avançant el CP Taradell per 2 a 3. La sentència ha arribat a un minut pel final quan Dani Rodríguez ha fet el 2 a 4 de penal.

Després de 12 jornades el CP Taradell puja fins a la segona posició amb 24 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments