Inici Actualitat La UD Taradell remunta dos gols per acabar puntuant a Sant Julià

La UD Taradell remunta dos gols per acabar puntuant a Sant Julià

0
COMPARTIR

Empat a 2 entre el Sant Julià i el Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda en el primer partit de la segona volta de competició. Els taradellencs van acabar remuntant un 2 a 0 en contra al primer temps.

El partit va començar malament, ja que al minut 13 en un error defensiu taradellenc el Sant Julià es posava per davant en el marcador. La tònica va seguir igual i a la mitja hora, després d’un nou error, arribava el 2 a 0, resultat amb el qual es va arribar al descans.

La reacció taradellenca va arribar a la part final. Al minut 83 Font amb un gran gol escurçava diferències. I pocs minuts després Plade Puigdesens feia l’empat a 2 amb un xut exterior. Els taradellencs, fins i tot, van tenir algunes arribades perilloses. També destacar que el Sant Julià en temps afegit va poder guanyar el partit.

L’empat permet als taradellencs sumar 34 punts i mantenir-se en els llocs capdavanters.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments