Inici Actualitat Bernat Saborit guanya l’11è Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de...

Bernat Saborit guanya l’11è Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca de batxillerat

0
COMPARTIR

El taradellenc Bernat Saborit amb un estudi sobre la preparació dels clubs esportius osonencs davant d’una emergència cardiovascular és el guanyador de l’11a edició del Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca. El lliurament es va fer aquest divendres al vespre a la sala de plens de l’Ajuntament de Taradell.

El treball de Saborit es centrava també en els equipaments esportius de Taradell i, en global, en la cobertura que hi ha a Taradell per fer front a una aturada cardiorespiratòria. El de Saborit va ser un dels cinc treballs que enguany optaven al guardó. Tal com va reconèixer l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, el d’aquest 2019 ha estat l’any amb més treballs presentats, a excepció de la primera edició quan es va obrir a treballs d’anys anteriors.

Aina Alcubierre

També van presentar el seu treball els altres quatre candidats. Aina Alcubierre va exposar un treball sobre els edificis de consum zero, Berta Pladevall es va centrar en la Fàbrica del Tint i en un estudi sobre un projecte museuístic, Meritxell Font va explicar un projecte d’smart city a Taradell amb la instal·lació de tres dispositus tecnològics i Júlia Jacho va presentar un estudi comparatiu sobre l’educació primària a Taradell en l’actualitat i en l’època franquista. Tots ells van rebre un obsequi de l’Ajuntament.

Bernat Saborit ha guanyat un premi dotat amb 600 euros. El Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca de batxillerat està convocat per l’Ajuntament i el Consell Escolar Municipal. L’objectiu és guardonar un treball que tingui una temàtica relacionada amb Taradell. En les onze edicions convocades, només la del 2015 va quedar deserta. En la resta hi ha hagut cinc nois i cinc noies que han guanyat el Premi.

Berta Pladevall
Meritxell Font

Júlia Jacho

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments