Inici Actualitat Derrota contundent del TT Mont-rodon davant del Sant Hilari

Derrota contundent del TT Mont-rodon davant del Sant Hilari

0
COMPARTIR
Derrota del TT Mont-rodon en el primer partit del 2019 davant el CTT Sant Hilari per un clar 6 a 1. Els jugadors de l’equip taradellenc van tenir la oportunitat de guanyar algun altre partit que es va perdre molt ajustat. Només en Rafel Montenegro va poder guanyar un punt per l’equip. Van jugar: Rafel Montenegro (1), Werner Howad i Jaume Cunill.

L’equip jugarà aquest divendres el vespre el darrer partit de la primera fase de la lliga rebent el TT Sant Vicenç-Borgonyà, el primer classificat a la taula sense que hagi perdut cap punt fins el moment. El TT Mont-rodon és setè amb 16 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments