Inici Actualitat La Festa Major de Sant Sebastià 2019 de Taradell arriba en cap...

La Festa Major de Sant Sebastià 2019 de Taradell arriba en cap de setmana

0
COMPARTIR

Nou cap de setmana de festa a Taradell. Aquest dissabte i diumenge hi haurà actes amb motiu de la Festa de Sant Sebastià, la Festa Major d’Hivern del poble. Els actes més tradicionals tindran lloc diumenge.

Divendres serà el torn pel lliurament de l’11è Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca a la Sala de plens de l’Ajuntament a partir de les 8 del vespre. Mentre que dissabte hi haurà diferents activitats. La primera serà a les 11 del matí a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font amb la presentació del documental ‘Les telefonistes de Taradell’ a càrrec del Grup de Recera Local.

A la tarda a 2/4 de 6 al Centre cultural Costa i Font hi haurà un espectacle infantil a càrrec de Jaume Barri. Mentre que a les 9 del vespre el Consell de Joventut organitzarà un sopar jove de festa major.

Diumenge amb actes tradicionals

El dia centra de Sant Sebastià comptarà amb els tradicionals actes. No hi faltarà la xocolatada popular a partir de les 10 del matí al mateix carrer i, mentre els pabordes i autoritats assisteixen a la missa, començarà la cercavila amb gegants i capgrossos pel centre del poble. A les 12 hi haurà el Ball del Ciri i les danses populars de l’Esbart Sant Genís.

A la tarda a les 6 el Centre cultural Costa i Font acollirà l’espectacle ‘Festa Major. Un viatge a les festes majors d’abans’ a càrrec de la Cobla Lluïsos i la Cia. Loropardos de Torelló amb cançons de La Trinca.

Ja el diumenge 27 de gener a les 10 del matí es farà la 3a Ruta pel Patrimoni cultural de Taradell. Podeu recordar actes i horaris a la nostra agenda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments