Inici Actualitat La UD Taradell inicia el 2019 amb un empat a casa contra...

La UD Taradell inicia el 2019 amb un empat a casa contra La Garriga

0
COMPARTIR

Primer partit del 2019 pel Tercera Catalana de la UD Taradell. En principi tocava jugar a camp contrari, però La Garriga està canviant la gespa artificial i es va decidir modificar l’ordre. Al final empat a 1.

A la primera meitat els visitants han portat el pes del partit, mentre el Taradell ha buscat sortir amb velocitat i sorprendre. Les millors ocasions per La Garriga han arribat als primers minuts. Al minut 6 un xut exterior surt rebotat i cau als peus d’un davanter, que ha de resoldre la sortida de Nil i llavors el seu xut a porteria buida surt desviat. Un minut després en una pilota llarga, la bola surt rebotada cap a gol i Font la rebutja quasi a la línia de gol.

Després d’aquests primers ensurts, poca cosa a mencionar fins a la primera ocasió del Taradell. Al minut 23 en una falta lateral servida per Orriols, Font rematava de cap sol però desviat. Dos minuts després Plade Puigdesens en jugada individual per l’esquerra es treu un xut sense angle que obliga a la parada del porter. I ja a la part final, al minut 43, ha arribat el gol taradellenc. Pilota robada al mig del camp que arriba a Canó que la posa en profunditat perquè Marçal superi el porter.

La segona part s’ha animat a la part final. A banda d’alguns xuts desviats, la Garriga no ha arribat fins als últims minuts. Al minut 71 una centrada per l’esquerra l’ha rematat un davanter i Nil s’ha lluït per evitar el gol. Al 76 jugada del Taradell amb passada per Marçal que des de l’esquerra no troba prou rosca per marcar. El gol de l’empat ha arribat al minut 81 en un córner al primer pal. A partir d’aquí el Taradell ha hagut de patir. Abans, però, en una arribada d’Ignasi la seva passada l’ha xutat massa alt Oller en la millor ocasió per tornar a marcar. Ja en els últims minuts dues arribades de La Garriga han posat l’ai al cor als taradellencs que amb rebutjos i incertesa han evitat el gol.

Al final repartiment de punts per acabar la primera volta de la competició. El Taradell acumula 33 punts en una zona alta de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments