Inici Actualitat El CP Taradell comença el 2019 superant amb solvència el Vilafranca

El CP Taradell comença el 2019 superant amb solvència el Vilafranca

0
COMPARTIR

Primer triomf del 2019 per al Club Patí Taradell a l’Ok Lliga Plata. Aquest dissabte al pavelló del Pujoló els taradellencs van guanyar per 5 a 2 al Vilafranca.

Als primers segons de partit Marçal Casadevall posava l’1 a 0 a l’electrònic. Set minuts després Dani Rodríguez va fer el 2 a 0, i poc després Jacint Molera encarrilava el partit amb el 3 a 0. A sis minuts pel descans els visitants escurçaven diferències, però un minut després i de penal Marçal Casadevall feia el 4 a 1, resultat amb el qual es va arribar al descans.

La segona part va començar igual. Marçal Casadevall a l’inici va fer el 5 a 1. A 8 minuts pel final els visitants van fer el segon gol i, tot i que van disposar d’una falta directa, el marcador ja no es va moure.

El CP Taradell suma 21 punts en onze jornades i és quart a només un punt del segon classificat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments