Inici Actualitat InstaOsona i els Tonis de Taradell organitzen el sisè concurs d’Instagram

InstaOsona i els Tonis de Taradell organitzen el sisè concurs d’Instagram

0
COMPARTIR

Per sisè any consecutiu, InstaOsona i la comissió dels Tonis de Taradell organitzen un concurs d’Instagram. Es tracta d’un dels concursos amb més participació de la comunitat osonenca. Com ja és tradició, es premiarà la millor foto relacionada amb la
festa que es pengi entre l’11 i el 20 de gener amb les etiquetes #tonistaradell19 i #instaosona. El premi consistirà en un menú de cap de setmana per a dues persones al restaurant Goitallops de Taradell.

A més de fer servir les etiquetes del concurs, per participar-hi cal seguir @instaosona i @TonisTaradell a Instagram. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui. Tot i que el dia principal de la festa és el 13 de gener,
les imatges poden ser de qualsevol dels actes relacionats amb la Festa dels Tonis de Taradell.

El jurat, format pels gestors d’InstaOsona i la comissió organitzadora dels Tonis, decidirà el guanyador. Es valorarà que la imatge reflecteix l’essència de la festa i també es tindrà en compte l’originalitat. El manlleuenc Jordi Higueruelo (@jordihigue a Instagram) va ser el guanyador de l’any passat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments