Inici Actualitat El Xocolater de Taradell ha lliurat 2.700 euros amb la venda dels...

El Xocolater de Taradell ha lliurat 2.700 euros amb la venda dels postres solidaris amb els presos polítics

0
COMPARTIR

Un total de 540 postres venuts és el balanç de la iniciativa solidària del Xocolater de Taradell amb els presos polítics. En total es van recollir 2.700 euros que aquest dimecres van ser lliurats íntegrament a la caixa de solidaritat amb els presos polítics catalans (Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Dolors Bassa, Carme Forcadell, Jordi Turull i Josep Rull).

El torró d’aquest any es tractava d’un tiramisú amb neula i torró i només es va vendre el 31 de desembre, reproduint els postres que els van servir la nit de Cap d’Any als centres penitenciaris de Puig de les Basses, Mas d’Enric i Lledoners. Aquest és el segon any que es feien els postres solidaris per recordar que no podran compartir aquestes festes amb les seves famílies.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments