Inici Actualitat 150 patges acompanyaran l’arribada dels tres Reis Mags a Taradell

150 patges acompanyaran l’arribada dels tres Reis Mags a Taradell

0
COMPARTIR

Tot a punt per l’arribada aquest dissabte dels Reis Mags d’Orient a Taradell. Un total de 150 patges ajudaran a Ses Majestats a entrar al municipi i repartir multitud de regals entre els taradellencs.

La cavalcada començarà a quarts de 7 de la tarda, quan sonin les sirenes de les antigues fàbriques tèxtis del poble. L’entrada serà, com sempre, pel carrer de la Font cap al Passeig Domènec Sert i fins a la carretera de Mont-rodon. Allà els tres Reis baixaran de les seves carrosses per dirigir-se a l’església Sant Genís on faran l’adoració al nen Jesús.

La cavalcada continuarà després pel Passeig Sant Genís, el tram de la carretera Balenyà fins a la Plaça de les Eres, continuarà pel carrer de Sant Sebastià per passar per Santa Llúcia i pujar pel carrer de la Vila fins a l’ajuntament. Allà es farà la recepció i salutació des del balcó. I tot seguit, es lliuraran els regals als més petits amb alguna novetat aquest any.

En total hi haurà sis carrosses amb dos grups d’acompanyament musical (Xarop de Canya i la Banda Only Marching Band). No hi faltaran els caramels i com és costum les atxes de barballó dels taradellencs que rebin els Reis Mags.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments