Inici Actualitat Arnau Sánchez i Jordi Forcada participen als torneigs de tennis taula de...

Arnau Sánchez i Jordi Forcada participen als torneigs de tennis taula de Sant Quirze Safaja

0
COMPARTIR
Aquest dissabte passat es va disputar al Centre Cívic Parc de l’Aigua de Sant Quirze Safaja una doble jornada de competició del Tennis Taula Intercomarcal. En jornada matinal es va disputar la tercera prova del Campionat Intercomarcal Escolar on hi va participar el jugador del CPE Taradell Arnau Sánchez. Va disputar el Nivell A on va tenir una gran actuació, ja que després de ser segon a la fase de grups, va finalitzar en una molt bona setena posició final.

A la tarda es disputava la primera fase del Circuit d’Individuals TTI, i allà només hi va participar un jugador del TT Mont-rodon, Jordi Forcada. Estava enquadrat en el Nivell A, i després de ser tercer a la fase de grups, va acabar en desena posició final.

Aquest dijous dia 27 de desembre comença el Casal de Nadal de Tennis Taula a les tardes a partir de les 4. Hi hauran sessions d’entrenament els dies 27 i 28 de desembre, i els dies 2, 3 i 4 de gener.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments