Inici Actualitat Aquests són els candidats a Hereu 2019 de Taradell

Aquests són els candidats a Hereu 2019 de Taradell

0
COMPARTIR

Un total de quatre joves taradellencs són candidats a ser Hereu 2019 de Taradell. El nom es donarà a conèixer el 12 de gener durant la Festa dels Tonis i substituirà a l’Aleix Comas. Els candidats són nascuts el 1996.

Es tracta de:

  • Ignasi Casacuberta
  • Nil Espuña
  • Xavier Coromina
  • Roger Parres

Si voleu escollir l’hereu 2019 heu d’omplir la butlleta que trobareu adjunta als tiquets del tast del porc, on també hi ha les butlletes del sorteig d’una panera de productes. Les butlletes omplertes les podeu deixar en les bústies que hi ha al bar de Can Costa i Font o bé a Rosa Moda, Celler nou, Forn Sant Sebastià i Àrea de Serveis Taradell. Si no disposeu de butlletes es poden comprar en aquests mateixos establiments.

Des de Taradell.com també obrim una enquesta perquè voteu al vostre favorit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments