Inici Actualitat La UD Taradell es retroba amb el triomf remuntant contra el Llorençà

La UD Taradell es retroba amb el triomf remuntant contra el Llorençà

0
COMPARTIR

El Tercera Catalana de la UD Taradell va haver de remuntar aquest dissabte a la tarda per superar al Llorençà. De nou, un gol als primers minuts de partit va dificultar les coses als taradellencs.

Als 10 minuts els visitants es van avançar en un contraatac. Els taradellencs van aconseguir l’empat a 1 al minut 23 amb un xut des de la frontal de Plade Puigdesens. A continuació, van arribar dues ocasions clares pels taradellencs, però no van trobar el gol. En canvi, el Llorençà va aprofitar les facilitats per aconseguir l’1 a 2 al minut 38. Abans del descans una ocasió clara per cada equip.

A la represa i amb dos canvis taradellencs, els locals van augmentar la intensitat i van capgirar el marcador ràpidament. Joan Canó feia l’empat a 2 al minut 52. Dos minuts més tard Marçal Sala aprofitava un embolic dins l’àrea per fer el 3 a 2. La sentència va arribar al minut 69 en una jugada on Marçal va marxar per velocitat i va superar el porter a plaer. A un quart d’hora per al final, Arnau Oriol va aprofitar una passada de la mort d’Ignasi per fer el 5 a 2. Ja a la part final i de penal el Llorençà va fer el 5 a 3 definitiu.

Victòria taradellenca després de tres jornades per sumar 32 punts i continuar a la caça dels dos primers classificats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments