Inici Actualitat El TT Mont-rodon tanca el 2018 amb una clara victòria davant del...

El TT Mont-rodon tanca el 2018 amb una clara victòria davant del TT Torelló B

0
COMPARTIR
Victòria clara en el darrer partit de l’any del TT Mont-rodon amb el TT Torelló B per 6 a 1. Els jugadors locals van poder vèncer la majoria de partits per tres a zero, excepte el sisè individual que es va resistir fins al cinquè joc. Van jugar: Jordi Forcada (2,5), Jaume Cunill (2) i Guillem Riera (1,5).

El TT Mont-rodon tanca l’any en sisena posició a la classificació amb 16 punts, en una classificació molt igualada després de nou jornades.

Aquest cap de setmana es disputa la primera fase dels Campionats Individuals TTI a Sant Quirze Safaja en jornada de tarda, i al matí en el mateix lloc es farà la 3a prova del Campionat Intercomarcal Escolar

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments