Inici Actualitat Un projecte de l’escola Les Pinediques guanya el tercer premi Ètica i...

Un projecte de l’escola Les Pinediques guanya el tercer premi Ètica i Ciència 2018 de la Fundació Grífols

0
COMPARTIR

El CosmoCaixa va acollir aquest dijous a la tarda el lliurament de la cinquena edició dels premis Ètica i Ciència 2018, que atorga la Fundació Víctor Grífols i Lucas. L’escola Les Pinediques de Taradell va recollir el tercer premi pel projecte ‘L’arbre dels drets de l’infant’.

Els Premis Ètica i Ciència guardonen tres projectes de centres educatius que fomentin la reflexió ètica de la ciència entre els seus alumnes. S’hi poden presentar tots els centres educatius d’Espanya d’eduació Primària, ESO, Batxillerat o Formació Professional.

El premi consisteix en una dotació econòmica per donar continuïtat al projecte. En concret, el tercer premi està dotat amb 1.000 euros.

L’arbre dels drets de l’infant

L’Arbre dels drets de l’infant es va inaugurar el passat 12 de juny. Es tracta d’una escultura realitzada per alumnes de 3 a 5 anys del parvulari de l’Escola Les Pinediques i per Guixot de 8.

L’escultura, de gran format, està ubicada en un parterre davant del parvulari de Les Pinediques i es va fer amb materials recuperats i figures de ferro (reproduccions de dibuixos dels infants de Jordi Vallbona). Aquesta creació il·lustra el dret al joc, el dret a una llar i a una família i el dret a ser estimat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments