Inici Actualitat Una Fira de Santa Llúcia de Taradell amb els paraigües com a...

Una Fira de Santa Llúcia de Taradell amb els paraigües com a protagonistes

0
COMPARTIR

La pluja va marcar la 43a edició de la Fira de Santa Llúcia de Taradell d’aquest diumenge. Durant tot el dia, encara que de forma lleugera, va fer acte de presència i va deslluir la fira que va comptar amb unes vuitanta parades.

Hi va haver presència de gent, però no acumulacions com en altres edicions. Els paradistes van haver d’aguantar el fred. Hi havia parades de tot tipus d’ornaments nadalencs i també d’alimentació. Moltes d’elles eren d’entitats o de taradellencs. No hi va faltar el ramet de la sort a la sortida de la capella de Santa Llúcia, amb la possibilitat de menjar un tros de coca o fer un trago de vi.

També molt visitada va ser la parada de la tòmbola de Taradell contra el càncer. Durant el matí també es podia degustar caldo solidari. I és que hi havia una parada per recollir diners per la Marató de TV3 que oferia caldo i xocolata desfeta. A la zona de la Plaça hi havia els jocs reciclats de Guixot de 8.

A la tarda va ser el torn pel tradicional berenar popular amb botifarra i torrades i la visita del patge reial per recollir les cartes de desitjos dels més petits.

Podeu veure més imatges clicant a la imatge inferior.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments