Inici Actualitat Es presenta a la Biblioteca de Taradell el primer llibre de Núria...

Es presenta a la Biblioteca de Taradell el primer llibre de Núria Martínez

0
COMPARTIR
Foto: Biblioteca de Taradell

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font va acollir dijous al vespre la presentació de la primera novel·la de la taradellenca Núria Martínez. Es titula ‘Peces d’un trencaclosques‘ i ha estat editada per Pagès editors.

La presentació va comptar amb Mònica Pladevall. La novel·la de Martínez, col·laboradora de Taradell.com amb el seu apartat de ‘Crítica literària‘, és molt autobiogràfica i narra la mort d’en Biel en un accident de trànsit i com la protagonista intenta ordenar la seva vida, malgrat el dolor i la pèrdua.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments