Inici Actualitat La UD Taradell pateix la segona derrota consecutiva al camp del Folgueroles

La UD Taradell pateix la segona derrota consecutiva al camp del Folgueroles

0
COMPARTIR

Segona derrota consecutiva de l’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell. Aquest dissabte a la tarda els taradellencs han perdut per 2 a 1 al camp del Folgueroles i no saben què és guanyar en les últimes tres jornades.

L’equip taradellenc no ha fet un partit massa bo i cap a l’equador del primer temps ha rebut el primer gol del partit. Amb 1 a 0 s’ha arribat al descans. A la segona part no ha pogut revertir el marcador, tot i que el Folgueroles ha jugat amb inferioritat des del minut 8. Però el Taradell no ha trobat el camí del gol i els locals han marcat el segon quan faltaven uns 20 minuts. A la part final Marc Font ha fet el 2 a 1 a falta de poc, però la remuntada no ha estat possible.

La UD Taradell es manté a la zona noble de la classificació, però veu com s’allunyen els dos primers classificats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments