Inici Actualitat El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès fa 1.000 grues de paper...

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès fa 1.000 grues de paper solidàries

0
COMPARTIR

Alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès ha col·laborat amb la iniciativa solidària anomenada “1 origami 1 euro”. Així, aquestes últimes setmanes des del col·legi s’han muntat aproximadament un miler de grues de paper amb la col·laboració entre alumnes i familiars.

La iniciativa “1 origami 1 euro” de la Mútua General de Catalunya destina un euro per cada origami realitzat entre les iniciatives La Marató de TV3, Fundació Elenabarraquer i Fundació Onada. La campanya es basa en la llegenda japonesa ‘Senbazuru’ que diu que a qualsevol persona que faci 1.000 grues de paper li serà concedit un desig. Les grues d’origami (papiroflexia en japonès) es van convertir en un símbol de la pau a causa de la història de Sadako Sasaki (1943-1955), una nena japonesa que va desitjar curar-se de la seva malaltia produïda per la radiació de la bomba atòmica que va caure damunt Hiroshima.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments