Inici Actualitat Concerts de Nadal de la Coral l’Arpa i l’Escola de Música de...

Concerts de Nadal de la Coral l’Arpa i l’Escola de Música de Taradell aquest cap de setmana

0
COMPARTIR

La Coral l’Arpa de Taradell obrirà el torn dels concerts de Nadal al Centre cultural Costa i Font. Serà dissabte a partir de 2/4 de 8 de la tarda amb una actuació que també comptarà amb l’Orquestra Alumni d’antics alumnes de l’Escola de Música de Vic i amb els solistes vocals Anna Maria González i Dolors Lozano, acompanyats al piano de Pep Serdà.

Pere-Mateu Xiberta dirigirà un concert on s’interpretaran peces d’Scarlatti, Verdi, Corelli, Franck, Händel, Mendelssohn i nadales tradicionals.

Mentrestant, el diumenge a les 12 del migdia serà el torn per l’Escola de Música Municipal de Taradell, que oferirà el seu Concert de Nadal. El concert tanca el primer trimestre escolar i comencarà amb una formació instrumental d’orquestra. Tot seguit, participaran tots els alumnes presents en les formacions de cant coral de l’escola, des dels més petits de sensibilització, fins als d’ensenyament de grau mig, que interpretaran tretze temes acompanyats instrumentalment pels professors del centre.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments