Inici Actualitat La Fira de Santa Llúcia de Taradell arriba a la 43a edició...

La Fira de Santa Llúcia de Taradell arriba a la 43a edició diumenge amb unes 80 parades

0
COMPARTIR

La tradicional Fira de Santa Llúcia de Taradell tindrà lloc aquest diumenge 16 de desembre i complirà la 43a edició. Com és habitual el dijous, dia de la festivitat, es farà missa a la capella a les 8 del matí i el rés del Sant Rosari a les 7 de la tarda.

Un dia abans, a la mateixa Capella, tindrà lloc la 5a nit de Santa Llúcia organitzada pels Amics de Santa Llúcia. Serà a les 10 de la nit. Pel que fa a la fira, començarà a les 10 de matí del diumenge i es distribuirà entre la Plaça Santa Llúcia, la Plaça del Gili i la Plaça. A 2/4 d’11 es farà la missa cantada a la Capella amb el Cor parroquial i a la sortida es podrà adquirir el ramet de la sort.

Durant tot el dia hi haurà una vuitantena de paradetes (35 d’elles de Taradell) de diferents ornaments, productes nadalencs, productes alimentaris o d’entitats taradellenques. Entre elles, la tradicional Tómbola de Taradell contra el càncer. I aquest any s’hi suma una parada per recollir diners per la Marató de TV3 contra el cáncer on es podrà adquirir al matí caldo fet per Nandu Jubany i a la tarda xocolata desfeta del Forn Sant Sebastià. També hi haurà durant tot el dia jocs reciclats de Guixot de 8.

Ja a la tarda serà el torn per al patge reial que, sota l’organització de l’Agrupació de Botiguers de Taradell, recollirà les cartes dels més petits a la Plaça de Santa Llúcia a partir de les 5 de la tarda. A les 6 hi haurà el tradicional berenar popular a base de torrades i botifarra que ofereix l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments