Inici Actualitat El CP Taradell guanya a la pista del Shum Frit Ravich

El CP Taradell guanya a la pista del Shum Frit Ravich

0
COMPARTIR

Tercera victòria de la temporada del CP Taradell a l’Ok Lliga Plata. L’equip taradellenc va derrotar per 2 a 4 aquest dissabte al vespre al Shum Frit Ravich de Maçanet de la Selva.

El primer gol no va arribar fins a nou minuts pel descans quan Xevi Soler va inaugurar l’electrònic. El mateix jugador va encarrilar el partit amb el 0 a 2 un minut després. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

El segon temps, però, va començar amb un gol dels locals als cinc minuts que va posar incertesa. Dos minuts després, però, Dani Rodríguez ampliava el marcador per als taradellencs. La igualtat es mantenia i el Shum va fer el 2 a 3 a l’equador del segon temps i va apretar de valent per empatar. El CP Taradell va haver de patir i no va sentenciar fins a mig minut del final, quan Dani Rodríguez va sentenciar fent el quart gol taradellenc en una falta directa.

El CP Taradell suma 12 punts en vuit jornades i ocupa una posició còmode al mig de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments