Inici Actualitat El taradellenc Albert Pujol es proclama campió d’Espanya de trail running 2018

El taradellenc Albert Pujol es proclama campió d’Espanya de trail running 2018

0
COMPARTIR
Foto: Jorge Millaruelo

El taradellenc Albert Pujol s’ha proclamat aquest dissabte campió d’Espanya de Trail running 2018. Ho ha fet a la Falco Trail que es disputava a la ciutat murciana de Cehegín i amb un recorregut de 49 quilòmetres i un desnivell acumulat positiu de 3.100 metres.

Albert Pujol ha guanyat la disciplina Marató que era la que acollia el Campionat d’Espanya i comptava amb 92 participants. La segona posició ha estat per Eugeni Gil. En l’apartat femení el triomf ha estat per Azara García. El taradellenc, anant de menys a més, ha fet un temps de 4 hores i 35 minuts, dos menys que el segon classificat.

Amb el triomf Albert Pujol aconsegueix una plaça per disputar el pròxim Mundial de Trail-Running IAAF amb la Federació espanyola d’atletisme (RFEA). La prova es disputarà el 8 de juny a Portugal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments