Inici Actualitat Empat entre el CP Taradell i el FC Barcelona

Empat entre el CP Taradell i el FC Barcelona

0
COMPARTIR

Partit molt igualat entre el Club Patí Taradell i el FC Barcelona aquest dissabte a la tarda al municipal del Pujoló. El partit de l’Ok Lliga Plata va ser molt entretingut i intens i va acabar amb empat a 2.

Només iniciar el partit, als 30 segons, Jacint Molera feia l’1 a 0 per al Taradell. Els visitants, però, no es van rendir i amb molta intensitat van buscar constantment la porteria d’Albert Dalmau que va estar molt solvent sota els pals. L’ocasió més clara pels blaugrana va arribar a l’equador del primer temps amb una bola al pal. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

La segona part va començar també molt bé per als taradellencs, ja que Molera als cinc minuts va posar el 2 a 0 a l’electrònic. I el Taradell va aguantar aquest avantatge durant molts minuts, però el 2 a 1 a vuit minuts pel final va obrir encara més el matx. Dani Rodríguez va disposar d’un penal just després del gol visitant, però no va poder transformar-lo. L’empat va arribar a tres minuts pel final. El CP Taradell suma 9 punts després de set jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments