Inici Actualitat La UD Taradell regala el primer temps i perd davant del Borgonyà

La UD Taradell regala el primer temps i perd davant del Borgonyà

0
COMPARTIR

Derrota per 1 a 2 del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte contra el Borgonyà. Els taradellencs van fer una primera part dolenta i amb poca intensitat davant d’un Borgonyà molt més ficat al partit i que ho va aprofitar per fer dos gols.

El partit va començar amb un equip visitant que lluitava qualsevol pilota davant d’un Taradell que no va tenir la mateixa posada en escena. I com passa en molts partits al minut 6 va arribar el gol dels visitants. Falta d’entesa entre Tala i el porter i un davanter va ser més ràpid per creuar la pilota i enviar-la al fons de la xarxa. Els visitants s’enduien totes les pilotes i rebutjos i van avisar al quart d’hora amb una falta frontal que va aturar Campayo. El Taradell no va fer cap ocasió en la primera mitja hora més enllà d’algun tímid xut molt desviat. El Borgonyà va tenir el segon gol en una contra per la dreta amb centrada que un davanter va rematar malament. Al 35 la millor i quasi única ocasió clara pel Taradell. Arribada d’Orriols per l’esquerra amb una centrada rasa boníssima que un defensa va desviar a córner. Però el Borgonyà va aprofitar una nova arribada un minut abans del descans per fer el 0 a 2 quan un davanter es va plantar davant de Campayo.

El segon temps va ser diferent. El Taradell va igualar la intensitat i va tenir moltes ocasions. Només començar Canó va fer una vaselina que va sortir molt a prop del pal. En la següent xut parat pel porter i Orriols va fallar quan ho tenia tot per fer gol. I pocs minuts després Pedrón va tocar una pilota centrada per Canó.

El Taradell no va ser eficaç i va perdre l’oportunitat de remuntar. Els visitants van tenir una vaselina massa alta en un rebuig defectuós de Font. Però a l’equador del segon temps el Taradell va tornar a fregar el gol. Primer Pau amb un xut fort i ras al primer pal i en la sortida de córner Canó amb un xut errar en una claríssima ocasió.

El Taradell va insistir i arriscar i va trobar el gol al minut 90 en una engaltada de Tala des de l’interior de l’àrea. Va ser massa tard. Els visitants van tenir una arribada per fer el tercer ja amb el Taradell bolcat i van aguantar l’avantatge. Tercera derrota del Taradell a la lliga, totes com a local.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments