Inici Actualitat Ensurt amb un taradellenc que havia desaparegut dilluns i va ser trobat...

Ensurt amb un taradellenc que havia desaparegut dilluns i va ser trobat amb un fort cop al cap

0
COMPARTIR

El taradellenc Jaume Rifà, de 74 anys, va ser trobat amb vida aquest dilluns a la nit després que els seus familiars haguessin denunciat la seva desaparició. Segons informacions dels Bombers de la Generalitat, el taradellenc havia sortit a 2/4 d’11 del matí amb els seus gossos a buscar tòfones pels voltants de Taradell. En veure que no tornava els familiars van començar a fer una crida a través de les xarxes socials per trobar-lo.

Cap a un quart de 7 de la tarda els Bombers van rebre l’avís que els alertava que no havia tornat i van activar fins a sis dotacions i dues de canines. A les 20:47h, però, la recerca va acabar amb final feliç. Una persona va trucar al 112 avisant que havia vist el taradellenc. En Jaume va ser trobat a uns 200 metres del restaurant Goitallops amb un fort cop al cap i semi inconscient. Segons sembla havia caigut per un terraplè d’uns cinc metres.

El Servei d’Emergències Mèdiques va atendre en un primer moment al taradellenc a qui se li va diagnosticar un traumatisme cranioencefàlic greu i va ser traslladat amb ambulància a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments