Inici Actualitat Derrota ajustada del TT Mont-rodon davant de l’Arbúcies

Derrota ajustada del TT Mont-rodon davant de l’Arbúcies

0
COMPARTIR

Derrota per la mínima en el partit de divendres passat a casa del TT Mont-rodon contra el CTT Arbúcies per 3 a 4 en un duel que semblava que seria clarament pels de La Selva. Després d’un començament amb dues derrotes seguides, Jaume Cunill va aconseguir fer el primer punt pels locals amb un gran partit, i tot seguit en Jordi Forcada empatava el matx. Ho rematava l’Oriol Anfruns en el darrer individual guanyant un partit molt ajustat, per arribar a decidir-ho tot en el parit de dobles. Aquest va ser molt igualat i no es va decidir fins el cinquè joc on els visitants van agafar un avantatge que no es va poder retallar. Van jugar: Jaume Cunill (1), Jordi Forcada (1) i Oriol Anfruns (1).

Amb un punt aconseguit per a la classificació, el TT Mont-rodon es posa tercer amb 13 punts. Aquesta setmana, l’equip visitarà la difícil pista del Girbau Vic TT, cinquè classificat amb 11 punts, però un partit menys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments