Inici Actualitat Victòries del cadet i el màster mixte del Club Voleibol Taradell aquest...

Victòries del cadet i el màster mixte del Club Voleibol Taradell aquest cap de setmana

0
COMPARTIR

Doble triomf del Club Voleibol Taradell aquest diumenge. Cal destacar que aquesta temporada compta amb un equip sènior mixte que competeix al grup C de la Lliga Màster.

Aquest equip tenia partit contra el CV Gavà Blanc i els i les taradellenques van resoldre el partit amb molta contundència. Van guanyar per 3 punts a 0. L’equip taradellenc ha disputat tres partits amb dues victòries i una derrota.

Mentrestant l’equip cadet femení de preferent jugava contra el Sant Celoni i va tenir un partit molt díficil. Les taradellenques, però, van guanyar el partit per un ajustat 3 a 2 i mantenen el liderat del grup A amb un balanç de 8 victòries i només una derrota.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments