Inici Actualitat La UD Taradell esgarrapa un punt en el descompte al camp de...

La UD Taradell esgarrapa un punt en el descompte al camp de l’OAR Vic

0
COMPARTIR

Empat a 2 entre l’OAR Vic i el Tercera Catalana de la UD Taradell. Un gol ja en temps de descompte dels taradellencs ha ajudat a sumar un punt en un partit igualat i poc vistós del Taradell. És el primer partit com a visitant que no guanyen els taradellencs.

A la primera meitat no s’ha vist cap gol i el Taradell ha anat de menys a més. Al minut 10 la millor i única ocasió dels locals en una internada per la dreta que ha acabat amb una passada enrere i un xut creuat que ha sortit fregat el pal. El Taradell ha hagut d’esperar fins al minut 22 per fer una clara ocasió de perill. Centrada al segon pal on Marçal la torna a deixar de cap i Canó engalta massa alt. Al 43 una centrada de Canó per la dreta ha sorprès al porter i s’ha estavellat a pal. I en la jugada següent centrada de Marçal per l’esquerra i Canó remata de cap però bloca el porter.

Al segon temps, el Taradell ha estat pitjor. Ha sortit poc intens i els locals s’ha anat imposant a base de pilotes llargues i córners.  Als 15 minuts els locals han avisat en una sèrie de rebutjos defectusos del Taradell que han acabat amb un xut engaltat que Nil ha enviat a córner. Al minut 22 ha arribat l’1 a 0. Pau perd una pilota al centre del camp on reclama falta del rival, i la pilota acaba amb una passada cap a l’esquerra i definició a gol dels vigatans.

A partir d’aquí ha despertat una mica el Taradell. Pocs minuts més tard ha empatat el Taradell en una pilota llarga on Marçal s’ha avançat a la defensa i la mitja sortida del porter fent una vaselina. Semblava que el Taradell podria aspirar a la victòria. Però en la jugada següent, l’OAR ha marcat amb un córner tancat que han rematat de cap.

El Taradell no s’ha rendit davant un OAR que buscava perdre temps. A falta d’un quart d’hora Canó ho ha intentat amb un xut massa elevat. I l’empat ha arribat en temps de descompte. Pilota penjada cap a l’esquerra i Marçal s’avança a la sortida del porter i troba el gol amb un xut creuat des de l’esquerra amb poc angle i a porteria buida.

Empat a 2 final que permet als taradellencs mantenir-se entre els primers amb 29 punts després de 13 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments