Inici Actualitat El CP Taradell es retroba amb la victòria a la pista del...

El CP Taradell es retroba amb la victòria a la pista del Vilanova

0
COMPARTIR

Triomf per 2 a 4 del Club Patí Taradell aquest dissabte a la pista del CP Vilanova en la sisena jornada de l’Ok Lliga Plata. Els dos equips van buscar la victòria en tot moment.

El CP Taradell afrontava el matx amb la baixa de Marçal Casadevall. Al primer temps la igualtat va ser la dinàmica del joc. Al minut 4 Marc Soler va avançar als taradellencs. Però els locals van empatar a través d’una falta directa després d’una blava a Jacint Molera just abans del descans. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.

A la segona part hi va haver moltes alternatives. Només començar Dani Rodríguez no va poder aprofitar una falta directa. Al minut 6 el CP Taradell es va avançar, de nou, amb un gol de Xevi Soler. Tres minuts més Dani Rodríguez va fer l’1 a 3, després que el CP Taradell desaprofités dues faltes directes. El mateix jugador a falta de tres minuts va sentenciar amb l’1 a 4. Els locals només van poder fer un gol per posar el definitiu 2 a 4.

El CP Taradell puja fins a la setena posició a la lliga amb 8 punts en sis jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments