Inici Actualitat Nous cors de ganxet a Taradell per denunciar la violència de gènere

Nous cors de ganxet a Taradell per denunciar la violència de gènere

0
COMPARTIR

Per segon any consecutiu una de les accions amb més visibilitat dels actes contra la violència de gènere a Taradell han estat uns cors de ganxet. Davant l’Església Sant Genís s’hi ha instal·lat un llençol fet de ganxet que subjecta diversos cors. Cada un d’ells porta el nom, l’edat i el dia d’una de les víctimes de violència de gènere que hi ha hagut des de principis d’any. Els cors de ganxet han estat fets pel grup La Teranyina de Som Dones amb la voluntat d’homenatjar les dones assassinades i denunciar la violència de gènere.

Aquest diumenge es commemora el Dia internacional contra la violència vers les dones. Per aquest motiu, Taradell ha realitzat durant aquests dies diferents actes i activitats de commemoració, organtizades per l’Ajuntament de Taradell i Som Dones, amb la col·laboració del Puntal, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i la Mancomunitat La Plana.

Aquest dissabte al matí al Centre cultural Costa i Font la pubilla Laia Camprubí va llegir el manifest 2018 i es va inaugurar l’exposició del vestíbul de can Costa. Al matí també es va fer un taller de pintura corporal i a la tarda una conferència a la sala Lluïsos amb el  títol “Sexisme i desigualtats: les dones parlem del patriarcat”, a càrrec de Maria Dolors Molas Font, professora d’Història Antiga a la UB i investigadora d’ADHUC-Centre de Recerca Teoria, Gènere, Sexualitat.

Està previst que aquest dilluns al vespre (19:30h) a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font es faci una escenificació i lectura de textos ‘Les nenes bones’ a càrrec d’Esther Solans.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments