Inici Actualitat Victòria àmplia del TT Mont-rodon a Tona

Victòria àmplia del TT Mont-rodon a Tona

0
COMPARTIR
Victòria clara del TT Mont-rodon aquest dissabte passat a la pista del CTT Tona, equip que tanca la classificació, per un resultat de 1 a 6. El partit no va poder començar fins quasi una hora i mitja més tard ja que va marxar el llum del local de joc just quan es començava a disputar el primer partit. Un cop resolt el problema, els jugadors de l’equip taradellenc van començar guanyant els quatre primers partits per la via ràpida i deixaven encarrilada la victòria. Només el millor jugador local aconseguia guanyar un partit contra l’Oriol Anfruns, i tot seguit es tornaven a  guanyar els dos partits restants. Van jugar: Jordi Forcada (2,5), Guillem Riera (2,5) i Oriol Anfruns (1).
El TT Mont-rodon puja fins a la quarta posició a la taula amb 12 punts empatat amb La Garriga i l’Arbúcies. Aquesta setmana l’equip juga el divendres el vespre a Taradell per rebre el CTT Arbúcies, un enfrontament directe per començar a veure si l’equip pot estar entre els primers, o es quedarà a la zona mitja de la taula.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments