Inici Actualitat Taradell prepara un seguit d’actes per commemorar el dia mundial contra violència...

Taradell prepara un seguit d’actes per commemorar el dia mundial contra violència de gènere

0
COMPARTIR

Com és habitual cada any al voltant del 25 de novembre, Dia Mundial contra la violència de gènere, Taradell organitza activitats commemoratives conjuntament amb l’Ajuntament de Taradell i Som Dones. La majoria tindran lloc entre el cap de setmana i dilluns 26 de novembre.

Aquest dijous també es s’instal·larà un projecte de La Teranyina al parterre del davant de l’església. De cara a dissabte a 2/4 de 10 del matí al Centre cultural Costa i Font la pubilla Laia Camprubí llegirà el manifest 2018 en l’acte que servirà per inaugurar l’exposició del vestíbul de can Costa. A partir de les 10 al mateix Centre cultural es farà un taller de pintura corporal. A la tarda, a partir de les 6, hi haurà una conferència a la sala Lluïsos amb el  títol “Sexisme i desigualtats: les dones parlem del patriarcat”, a càrrec de Maria Dolors Molas Font, professora d’Història Antiga a la UB i investigadora d’ADHUC-Centre de Recerca Teoria, Gènere, Sexualitat.

Finalment, el dilluns al vespre (19:30h) a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font es farà una escenificació i lectura de textos ‘Les nenes bones’ a càrrec d’Esther Solans.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments