Inici Actualitat Taradell commemorarà un any més el Dia Universal dels drets dels infants

Taradell commemorarà un any més el Dia Universal dels drets dels infants

0
COMPARTIR

Aquest 20 de novembre és el Dia Universal dels drets dels Infants. Taradell, un any més, ha organitzat activitats per celebrar-ho que tindran lloc aquest divendres al Centre Obert El Puntal en el marc de la Festa dels Drets dels Infants.

A partir de les 5 de la tarda es farà un berenar, tallers de maquillatge i jocs per la mainada. Tot seguit, els artistes Subi i Anna explicaran un conte i pintaran un mural amb la col·laboració dels nens que vulguin participar-hi. Al final s’entregaran els premis del concurs de dibuix que s’ha fet els últims dies a les escoles del municipi. Aquests dibuixos es podran veure exposats al vestíbul del Centre Cultural Costa i Font del 26 de novembre al 3 de desembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments