Inici Actualitat La pluja i el fred endureixen la 39a caminada Rupit-Taradell

La pluja i el fred endureixen la 39a caminada Rupit-Taradell

0
COMPARTIR

Dia per a valents a la caminada Rupit-Taradell. La pluja, el fred i el vent van acompanyar els participants que van prendre part a la 39a edició de la caminada Rupit-Taradell, organitzada pel Centre Excursionista Taradell. De Rupit en van sortir 683, tot i que amb la pluja alguns es van incorporar en altres punts perquè es van arribar a cronometrar 703 persones. Al final, però, en van arribar 666.

Com és habitual i després de desplaçar-se en autocars o en cotxes particulars, els participants van sortir des del centre de Rupit per completar els més de 43 quilòmetres de recorregut. Un total de set avituallaments i paisatges tan emblemàtics com el Collsacabra o el Salt de la Minyona van formar part de la caminada. Durant el recorregut, corriols amb molts bassals i fang.

A l’arribada a la seu social del Centre Excursionista els participants van rebre una samarreta tècnica de record i la satisfacció d’haver completat l’exigent caminada. La logística va ser possible gràcies a la col·laboració de desenes de voluntaris i de membres de Protecció Civil Taradell.

Cal destacar que per segon any consecutiu tres taradellencs, en l’apartat masculí, van ser els més ràpids en completar el traçat. Malgrat que no és una competició, hi ha molts participants que la fan corrent i buscant el menor temps possible. Els tres primers van ser els mateixos que l’any anterior. Lleïr Pladevall primer amb un temps de 4 hores i 50 segons. Jordi Aguilera, segon, amb un temps de 4 hores 3 minuts i 56 segons, seguit per Bernat Mora (4h 10m 56s).

En l’apartat femení, la més ràpida va ser Elisabet Noguera amb un temps de 5 hores 16 minuts i 29 segons, seguida per Elena Sánchez (5h 17m 38s) i Roser i Núria Castanyer (5h 18m 11s). La primera taradellenca va ser Marta Camps amb un temps de 5 hores 32 minuts i 11 segons. Podeu consultar els resultats en aquest enllaç.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments