Inici Actualitat El CP Taradell empata contra el cuer, el CP Tordera

El CP Taradell empata contra el cuer, el CP Tordera

0
COMPARTIR

Empat a 2 gols del Club Patí Taradell a la cinquena jornada de l’Ok Lliga Plata davant del CP Tordera. En el partit d’aquest dissabte, els taradellencs van trencar una ratxa de dues derrotes consecutives en un partit molt igualat.

El CP Taradell es va avançar a l’electrònic als sis minuts gràcies a un gol del golejador de l’equip Dani Rodríguez. Però l’alegria local va durar pocs segons, ja que immediatament després els visitants feien l’empat a 1. En la resta del primer temps destacar una falta directa que no va aprofitar Dani Rodríguez per tornar a avançar els locals.

La segona part va començar de forma immillorable per al Taradell ja que als 30 segons Eduard Genís feia el 2 a 1. Els taradellencs, però, no van poder consolidar l’avantatge i el CP Tordera a falta de 9 minuts va fer l’empat a 2. El CP Taradell va tenir el triomf a les seves mans. En els últims segons va disposar d’una falta directa, però Dani Rodríguez no va encertar a trobar el camí del gol. Empat final d’un CP Taradell que suma cinc punts i es troba a la desena posició a la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments